Heb je het lef om het roer van je loopbaan in handen te nemen?

Loopbaanbegeleiding

Herken je dit?

+ Je wil graag een andere job    je wil graag weten welke jobs aansluiten op je talenten en waarden

+ Je hebt veel last van werkdruk en stress    je wil een betere balans met je privé-leven

+ Je sleept je naar je werk en komt doodmoe thuis    je wil terug met meer energie en goesting aan de slag

+ Je bent onzeker en laat je leiden door angst    je wil meer zelfvertrouwen en in jouw kracht staan

+ Je bent ontslagen of wil ontslag nemen    je wil hulp bij het opstellen van je CV, brief, LinkedIn-profiel en sollicitatiegesprekken

+ Je voelt je gevangen in een gouden kooi    en wil graag het lef om eruit te stappen

+ Je hebt nood aan meer zelfstandigheid    je droomt van een bijberoep of je wil de stap naar zelfstandig ondernemer zetten

Welke onderwerpen komen aan bod?

+ Ontdekken van jouw talenten en waarden

+ Ingrediënten ontdekken om (terug) met energie in je job te staan

+ Verhogen mentale weerbaarheid om beter bestand te zijn tegen stress en burn-out

+ Bereiken van een gezonde werk/leven-balans

+ Hoe omgaan met hoge werkdruk en veranderingen

+ Omgaan met ontslag of tegenslagen

+ Leren stellen van grenzen

+ Beslissingen durven nemen

+ Omgaan met angst voor verandering

+ Communicatievaardigheden verstevigen

+ Een sterke sollicitatie neerzetten

+ De stap zetten naar een zelfstandige activiteit

In 4 stappen naar loopbaancoaching!

1

Vul het formulier in en kies jouw coach.

2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.

3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak.

4

Bestel jouw loopbaancheques online of via 0800/30700 (tussen 8u en 19u) en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak.

Jouw gegevens

Kies jouw coach

Maak een keuze uit één van onderstaande coaches.
Zij contacteren jou binnen de 2 werkdagen voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.


Herentals
Anja heeft meer dan 20 jaar ervaring bij een multinational. Ze was nauw betrokken bij grote leer- en veranderingstrajecten waar de coaching en begeleiding van medewerkers integraal deel van uitmaakten. Tijdens een loopbaanbegeleiding ligt de focus op het (her)ontdekken van jouw talenten en waarden zodat je opnieuw met GOESTING aan de slag kan. Anja specialiseerde zich ook in stress- en burn-out-begeleiding om meer ENERGIE en RUST in je leven te krijgen. Naast individuele loopbaan- en burn-out begeleiding, geeft ze workshops in bedrijven om mentale veerkracht te verhogen. Haar motto: “Wat je aandacht geeft, groeit. Wat je opvolgt, verbetert!”. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

Mechelen / Kapelle-op-den-Bos
Als loopbaancoach helpt Ann je bij het maken van keuzes op jouw levensloopbaanpad. Je wordt je bewust van je talenten, drijfveren, waarden en wat je energie geeft. Je verwerft meer inzicht in wat je tegenhoudt om een beslissing te nemen en krijgt meer duidelijkheid over wat je nu juist wil. Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, kan je helderder denken, krijg je meer zelfvertrouwen, voel je beter in je vel en ontwikkel je meer geloof in je kunnen. Haar jarenlange ervaring in de bedrijfswereld, samen met haar passie om mensen te laten groeien, zorgt voor scherpe inzichten en concrete, waarneembare veranderingen. Zij werkt daarbij steeds op een open, eerlijke en respectvolle manier, in wederzijds vertrouwen.

Bilzen
Caroline is psychologe en bouwde ervaring op in rekrutering, HR management en Leren & Ontwikkelen in een internationale omgeving. Door de jaren heen is haar inzicht in mensen en relaties op de werkvloer zeer sterk geworden. Caroline draagt niet zozeer kennis of advies over, ze is erop gebrand om samen met de organisatie, groep of persoon op zoek te gaan naar het hoe en waarom ze iets doen. Samenwerken in een coaching, training of project betekent voor haar: oog hebben voor de mens, gericht zijn op communicatie en haalbaarheid van het project, focussen op de oplossing, vertrekken vanuit het positieve met als uiteindelijke doel het creëren van een lange termijn stabiliteit. Anderen appreciëren haar spontaniteit, toegankelijkheid en nuchtere kijk op de dingen. Eerlijkheid en openheid staan centraal in haar training en coaching.

Hasselt
Els Schepens is psychotherapeut en organisatiecoach. Binnen Better Minds at Work staat ze in voor diverse coachopleidingen, geeft ze workshops en is ze zelf coach. Bovendien coacht ze aan de University Colleges Leuven- Limburg (UCLL) leidinggevenden rond weerbaarheid voor stress en werkdruk. De rode draad doorheen Els’ activiteiten is passie voor groei van mensen.

Hasselt
Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Binnen Better Minds at Work staat hij in voor diverse coachopleidingen en workshops en ondersteunt hij medewerkers met stress en burn-outklachten. Hij is daarnaast docent aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) en traint leidinggevenden en teams in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

Boechout / Antwerpen
Na haar studies Psychopedagogiek aan de K.U.Leuven vulde Marie Loop haar curriculum aan met opleidingen in contextuele therapie en veerkracht-coaching. Marie is mee het brein achter MyCoach, een online tool voor het versterken van veerkracht op de werkvloer. Bij haar professionele keuzes staat steeds het verbinden van mensen centraal. Marie behoort tot de gelukkigen die van hun passie hun beroep konden maken en ze helpt anderen heel graag hetzelfde te doen.

Herk-de-Stad
Het is Muriel haar missie om mensen te helpen bij verandering. Als trainer/coach is ze gedreven om het beste uit mensen te halen. Vanuit haar jarenlange ervaring als HR Manager en Management Consultant begeleidt ze zowel werknemers als zelfstandigen naar hun droom job. Ze maakt je talenten, vaardigheden en competenties zichtbaar en inspireert je om te zoeken naar wat je echt wilt in je leven. Je goed in je vel voelen is hierbij het uitgangspunt. Haar enthousiasme en passie werken aanstekelijk zodat je met veel plezier, zin en positieve energie een nieuwe uitdaging tegemoet gaat.

Schilde
Lesley Jochems bouwde haar carrière uit binnen Human Resources. Zij heeft ervaring in werving & selectie, functionerings- en evaluatieprocessen en coaching van medewerkers op de werkvloer. Voor Better Minds at Work is Lesley gecertificeerd coach, met specialisaties in loopbaanbegeleiding en stress & burn-out coaching. Haar missie is mensen op een professionele, empathische en doeltreffende manier te begeleiden in hun zoektocht naar meer veerkracht en werkplezier.

Leuven
Miet Leijssen is arbeidssociologe en gecertificeerd coach en past een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in haar coachings. Ze heeft oog voor talent en begeleidt jou stapsgewijs naar inzichten in je persoonlijkheid, je kwaliteiten en je wensen. Ze is gepassioneerd door je vermogen om veerkracht en focus te versterken en daardoor betere keuzes te maken in je loopbaan en privésituatie. Ze heeft een ruime bagage in het bedrijfsleven in zowel kleine als grote ondernemingen.

Gent
Kris Colpaert is arbeidspsychologe en gecertificeerd coach. Ze is al meer dan twintig jaar actief in de bedrijfswereld, binnen Human Resources. Als coach werkt ze rond persoonlijke ontwikkeling, stress en burn-out en loopbaan begeleiding. Als consultant werkt ze in bedrijven vooral op de uitbouw van een positief HR beleid, waarbij het welzijn van elke medewerker centraal staat. Ze geeft lezingen en workshops rond haar boek 'Durf, 8 bouwstenen om uit je comfortzone te stappen'. Onderwerpen zoals het ontwikkelen van je groeimindset, het ontwikkelen van een positieve mindset, op zoek gaan naar je passie en talenten, en je kwetsbaarheid positief inzetten zijn dan ook onderwerpen die ze met passie helpt ontwikkelen. Daarnaast is ze ook docent aan de Universiteit van Gent.

Gent
Nele Lenaers is arts van opleiding (KULeuven). Zij startte haar loopbaan als huisarts en schoolde zich om tot bedrijfsarts, een job waarin zij nog steeds parttime actief is. In deze functie heeft zij dagelijks contacten met werknemers en werkgevers, kent zij bedrijven van binnenuit en neemt zij vaak deel aan het reïntegreren van werknemers na langdurige ziekte. Zij heeft een bijzondere interesse voor werknemers met psychosociale klachten en volgde diverse coachopleidingen met als doel mensen met stress- en burnoutklachten zo goed mogelijk te begeleiden naar werkhervatting. Als loopbaancoach integreert zij ook hartcoherentietraining, een tool die er voor zorgt dat het emotionele en cognitieve brein elkaar aanvullen. De coachee leert voelen welke richting hij/zij uitwil met zijn/ haar leven (emotionele brein) en kan verstandige keuzes maken om op die weg vooruit te gaan (cognitieve brein). Nele heeft een warme interesse voor mensen, voor haar is coaching een echte energiegever .

Kortrijk
Monika De Crem is zelfstandig professional certified coach en trainer, master in de Rechten en master NLP (Neurolinguistisch Programmeren). Zij is loopbaan coach, perfectionisme coach en stress & burn-out coach met meer dan 15 jaar ervaring. Ook is zij communicatie expert, licentiehouder en trainer van Insights Discovery persoonlijkheidsprofielen. Monika is een daadkrachtige, veerkrachtige, gefocust, oplossingsgerichte, no-nonsense coach gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling van mensen. Monika is een motiverende inspirator en geeft jouw loopbaan graag een boost en de juiste wending!

Affligem / Erembodegem
Marijke Van Moldergem combineert een stevige dosis HR ervaring in multinationals zoals FedEx, TNT en SWIFT met heel wat coach ervaring. Zij is ICF PCC coach, heeft het ACTP coach certificatieprogramma bij TCS gedoceerd en schoolt zich continu bij in binnen-en buitenland. Door haar achtergrond begrijpt ze uitstekend de uitdagingen die kunnen spelen op de werkvloer en denkt ze samen met jou na over mogelijke oplossingen. Dit kan zijn: jou sterker maken in jouw huidige job, of samen met jou ontdekken welke jobs het meeste bij jouw interesses en ervaring aansluiten. Haar grote passie is mensen veerkrachtiger maken doorheen verandering want zij gelooft oprecht dat er in elke verandering ook een opportuniteit voor je schuilt om te groeien als mens. Marijke is gespecialiseerd in veranderings- en leiderschapsthema’s, en het ontwikkelen van jouw persoonlijke vaardigheden. Zij stimuleert jou om jouw drempelvrees voor een nieuwe uitdaging snel te overwinnen!

Wolvertem / Centrum Brussel
Als coach biedt Axelle jou de ruimte om te zijn wie je bent. Ze begeleidt jou om stil te staan bij wat voor jou dé essentie is met als doel om jou van daaruit de weg verder te laten bepalen. Axelle, die terugkijkt op een stevige operationele ervaring, coacht vanuit een aanpak die getuigt van empathie, inzicht, scherpzinnigheid, zachtheid en humor.

Praktisch

Voor wie?

+ Je hebt minimum 1 jaar werkervaring tijdens de afgelopen 24 maanden als werknemer, ambtenaar of zelfstandig.

+ Je woont en/of werkt in Vlaanderen of in het Brussels Gewest.

+ Je hebt de afgelopen 6 jaar geen gesubsidieerde loopbaancoaching gevolgd.

Prijs

Via de loopbaancheques van VDAB betaal je slechts 10 euro per uur en geniet je tot 8u coaching.

Per 6 jaar kan je twee cheques bestellen voor telkens 4 uur begeleiding. In totaal geniet je dus van 8 uur coaching voor amper 80€ (werkelijke waarde 1.100€).

Meer informatie?

Meer informatie en voorwaarden vind je op de website van www.vdab.be/loopbaancheques.

Loopbaancheques

Waarom kiezen voor Better Minds at Work?

Expertise

Expertise

Onze aanpak is sterk wetenschappelijk onderbouwd met focus op de positieve psychologie. Onze coaches hebben jarenlange expertise in het bedrijfsleven en ondernemerschap. We staan met 2 voeten in de praktijk en kijken wat werkt voor jou.

Krachtig

Krachtig

Iedereen is uniek en ieders vraag is anders. Verwacht geen voorgekauwde koek. We reiken de juiste tools aan, zodat jij meer in jouw kracht kan staan en ook effectief stappen durft zetten.

Positief

Positief

Onze ervaren coaches geloven in het potentieel van elke persoon. Jouw coach is je grootste supporter en sparringpartner in jouw traject. Je kan rekenen op een warme en authentieke aanpak.

Want alle avonturen beginnen klein!