Onze missie

Een positieve impact op onze maatschappij.
Daarom richten wij ons op het verhogen van mentale veerkracht en energie van medewerkers. Onze focus ligt op positieve psychologie met een aanpak die gefundeerd is vanuit zowel de nieuwste wetenschappelijke inzichten als vanuit onze praktijkervaring.

Ons team

Zaakvoerders Pia Buysse en Elke Geraerts werken samen met hun bevlogen team van psychologen, artsen, consultants, coaches en trainers duurzame oplossingen uit om uitdagingen van werkdruk, stress, burn- out, inzetbaarheid en leiderschap aan te gaan. Wij zorgen voor een project op maat van je organisatie dat de veerkracht en energie van je medewerkers aanzienlijk versterkt.

Better Minds Academy
Wil je zelf je veerkracht versterken? Of wil je je team inzichten geven over focus, communicatie of perfectionisme? Bezoek onze Academy pagina en schrijf je in voor een inspirerende opleiding!

Ons erkenningsnummer is DV.O216260 (op naam van Buysse-Geraerts).

KMO Portefeuille

Waarom Better Minds at Work?

+ Verwacht evidence-based technieken
+ Verwacht interactie. Veel interactie
+ Verwacht authenticiteit
+ Verwacht ervaringsgericht leren
+ Verwacht fun
+ Verwacht uitdagingen en tips & tricks
+ Verwacht zeer ervaren trainers en coaches
+ Verwacht een positieve mindset
+ Verwacht inspiratie
+ Verwacht verbinding
+ Verwacht interesse
+ Verwacht wendbaarheid
+ Verwacht een partnership: we laten pas los wanneer we duurzame verankering zien.
+ Verwacht energie!

Onze partner

Better Minds at Work en Energy Lab ondersteunen elkaar in het versterken van mentale en fysieke veerkracht. Wil je medewerkers triggeren om net wat meer te bewegen, om gezonder te leven of een fysieke uitdaging aan te gaan? We stellen je graag het aanbod van Energy Lab voor.

In beeld