Internationale Vrouwen(VERWEN)dag

Sorry, de inschrijvingen zijn afgelopen.

Internationale Vrouwen(VERWEN)dag I 08.03

BOOST JE PROFESSIONELE ZICHTBAARHEID: BE A KILLER QUEEN!

 

“Gelijkwaardigheid”: Het is het thema van de Internationale Vrouwendag dit jaar. Toch blijven veel vrouwen het moeilijk vinden om zich te profileren. Naast competent willen we namelijk ook gewoon leuk gevonden worden, en beseffen niet altijd dat die twee samen perfect mogelijk zijn.

In deze workshop reiken we drie ingrediënten aan die je sterker maken als vrouw: ambitie, stijl en ontspanning. Geef jouw zelfvertrouwen een boost door beter te weten én te benoemen wie jij bent en waar jij voor staat. Laat dit ook letterlijk zien door jouw lichaamshouding en kledij. Zorg ervoor dat je uitstraalt wat je wil uitstralen! En leer hoe jij je echt kan ontspannen met meer energie als resultaat! 

 

Work hard, play hard, rest harder

Na al dat harde werken is het tijd voor innerlijke rust. We starten met een ontspannende yogasessie onder begeleiding van Goedele Leyssen. 

 

Rock your career!

Wat zijn jouw talenten? Met name die dingen die je goed kan én graag doet, én wat je graag verder wil ontwikkelen. Daarnaast kijken we ook naar wie je wil zijn; jouw waarden dus. We laten je ervaren wat je nodig hebt om bevlogen te zijn op je werk en prikkelen je om je 'carrièrepaspoort' in te vullen.

 

Does the devil always wear Prada? :-)

Hoe kan je uitstralen wie je echt bent in een professionele context? Welke kledij, kleuren en houding helpen om je krachtig te voelen tijdens onderhandelingen, meetings en lezingen? We besteden uitgebreid aandacht aan het belang en de impact van jouw uitstraling in een zakelijke omgeving. Want als je buitenkant klopt met je binnenkant, geeft dat je zelfvertrouwen een serieuze boost!

 

Deze workshop is een aanrader voor iedere vrouw die zelfbewuster en met meer energie in het leven wil staan en haar professionele uitstraling wil verbeteren! Kom tot rust en vind inspiratie in een prachtig en adembenemende omgeving! 

 

Wat neem je mee?

  • Wat is de impact van een goede zelfkennis op jouw zelfbeeld en energie?
  • Carrièrepaspoort: Wat zijn jouw talenten en waarden en hoe kan je deze benoemen en tonen?
  • Hoe kan je met meer zelfvertrouwen en zelfbewuster in je beroepsleven staan?
  • Hoe kan je uitstralen wie je echt bent, ook in professionele context?
  • Hoe kan jij je krachtig voelen tijdens onderhandelingen, meetings en lezingen?
  • Hoe kan jij beter ontspannen met meer energie als resultaat?
  • Welke oefeningen zorgen voor innerlijke rust en ontspanning? 

 

Jouw begeleiders tijdens deze inspirerende sessie: Goedele Leyssen - Anja Van Nueten - Cathérine Hoogmartens 

 

 

 

 

Goedele Leyssen werkte jarenlang als beauty-, health- en wellnessjournaliste voor het maandblad 'Feeling'. Toen ze Kundalini Yoga ontdekte, besloot ze haar leven om te gooien. Ze is een succesvol yoga teacher en geeft workshops, lezingen en yoga retreats in binnen- en buitenland. Ze bundelde eerder haar kennis over yoga, gezonde voeding en meditatie in succesvolle boeken zoals Boost, Balans en Moodfood. Goedele zal je oefeningen leren die zorgen voor innerlijke rust en ontspanning en je tegelijk energie opleveren! 

 

 

 

 

Anja Van Nueten was meer dan 20 jaar verantwoordelijke Interne Communicatie en People Development in een multinational. Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in individuele loopbaan- en burn-out-begeleiding. Voor Better Minds at Work is Anja coach en trainer en adviseert ze bedrijven hoe ze hun interne communicatie kunnen inzetten om van hun medewerkers ambassadeurs te maken en betrokkenheid te genereren. Naast warm-menselijk is Anja ook resultaatgericht. Anja zal je inspireren in jouw carrièrepaspoort en je laten ontdekken wat je talenten echt zijn! 

 

 

 

 

Catherine Hoogmartens is carrièrecoach en stress- en burn-outcoach. Doorheen haar HR loopbaan verkreeg ze een ruime kennis van de arbeidsmarkt en een passie voor competenties en talenten van professionals.  Omdat ze ook belangrijk vindt dat ‘de buitenkant klopt met de binnenkant’, verdiept ze zich ook in imagocoaching. Catherine geeft je meer inzichten in je carrièrepaspoort en vertaalt dit met praktische tools naar de juiste uitstraling en meer zichtbaarheid op de werkvloer. Kleur en stijl op punt. Zo maak je keer op keer een geweldige eerste indruk bij je zakenpartners en vergroot je je zelfvertrouwen.

 

 

 

 

 

Programma

11.45 uur: Ontvangst met gezonde smoothie

12.00 uur: Start van yoga-sessie met Goedele Leyssen

13.00 uur: Heerlijke en energiegevende luxe-lunch

13.45 uur: Start van Sessie Be a killer queen! 

17.30 uur: Afronding; ontvangst boeiende goodie bag

 

 

Geef ook zeker aan wanneer je een rondleiding wilt op de mooie Kanaal Site van Axel Vervoordt, waar kunst nooit ver weg is! 

 

Inschrijven

Het aantal plaatsen is zeer beperkt dus wees er snel bij. Voor deze Vrouwenverwendag vragen wij 235 euro (exclusief 21% BTW). Met KMO portefeuille kan je tot 40% subsidie hiervoor ontvangen. In return geven we je bakken inspiratie, praktische tips en handvatten, uitdagingen en een onvergetelijke ervaring mee!  

 

 

 

Internationale Vrouwen(VERWEN)dag I 08.03

Nu inschrijven

Praktische informatie

Datum 08.03 I Locatie Better Minds at Work - Kanaal Site - Stokerijstraat, 17 , 2110 Wijnegem