Trainingen

Voor een duurzame gedragsverandering, zijn onze trainingen aangewezen. We trainen leidinggevenden en medewerkers hoe om te gaan met stress, hoe een veerkrachtige leider te zijn, hoe te communiceren en hoe energie en empowerment in je organisatie te stimuleren.

Onze trainingen worden verzorgd door

Erik Franck is psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Hij is deeltijds Professor aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen waar hij peoplemanagement doceert aan artsen en verpleegkundigen. Sinds 2003 werkt hij als klinisch psycholoog, met specialisaties in burn-out en slaapproblemen. Vanuit Better Minds At work geeft hij trainingen, coaching, en workshops in organisaties in binnen- en buitenland rond thema’s als professioneel welbevinden, burn-out, kwaliteit van slaap, veerkrachtige communicatie en (coachend) leiderschap.
Catherine behaalde een licentie Bestuurskunde en een pedagogisch diploma. Na jarenlange ervaring in de financiële wereld, doceert ze nu in volwassenenonderwijs en aan de AP-Hogeschool. Binnen Better Minds at Work adviseert en inspireert ze medewerkers en leidinggevenden om daadkrachtig het zelfvertrouwen te herwinnen en de innerlijke passie te tonen. Catherine begeleidt in stresssituaties leidinggevenden en medewerkers, en probeert communicatie tussen beide groepen te optimaliseren en zo het werkwelzijn van de verschillende stakeholders als einddoel te stellen.

In beeld

Contacteer ons

Wens je meer informatie over onze trainingen?

Contacteer ons