Project Mentaal Kapitaal

Veerkracht verankeren in je bedrijf -Tijdens het Project Mentaal Kapitaal prikkelen we medewerkers om hun eigen veerkracht te versterken. Via verschillende kanalen zullen we medewerkers informeren en motiveren over hun eigen veerkracht en energie en hoe om te gaan met werkdruk. Wij ontwikkelen dit op maat van je bedrijf, in lijn met je ondernemingsstrategie.

Hoe?

Online campagne

Elke maand sturen we je medewerkers een prikkelende email over veerkracht. Mogelijke onderwerpen tijdens deze campagne: veerkrachtige voornemens – hoe een positieve cultuur zelf in gang zetten- hoe flow ervaren – hoe je brein trainen – strategisch omgaan met tijd en aandacht – hoe zoveel mogelijk energie uit je vakantie te halen – digitale detox - werk-privé balans – belang van bewegen – gezonde voeding...

Storytellers

Medewerkers die hun eigen ‘veerkracht-verhaal’ vertellen, worden betrokken.

Offline

We organiseren verschillende expert lezingen, telkens gekoppeld aan een bepaald thema.

Ambassadeurs

Medewerkers die het gedachtegoed ondersteunen en actief uitdragen. We prikkelen hen tijdens aparte sessies om aan de slag te gaan met hun eigen veerkracht, alsook die van hun collega’s.

Ludieke acties

Over een bepaald thema, gaande van aansprekende posters (olifanten versus konijnen metafoor), aansporingen om meer te focussen, initiatieven om meer te bewegen, inzichten en tips rond ergonomie, gezonde lunches waar verbondenheid en positivisme centraal staan,...

Webinars

We denken dan ook graag mee om een traject op maat uit te werken. Zo maken we vaak verschillende webinars die je medewerkers duurzaam kunnen inspireren.

Contactpersoon voor Project Mentaal Kapitaal

Pia Buysse behartigt samen met verschillende teamleden het Project Mentaal Kapitaal.

Pia Buysse is founding partner bij Better Minds at Work. Tijdens haar Masterstudies in Arbeids- en organisatiepsychologie aan de San Francisco State University beleefde ze reeds van dichtbij de positieve vibe van internet start-ups en de mogelijkheden daarvan op het menselijk kapitaal. Terug in België specialiseerde ze zich gedurende 15 jaar in HR processen in zowel kleine bedrijven als multinationals. Vandaag staat Pia aan het hoofd van de consultancy tak van Better Minds at Work en maakt ze organisaties in binnen – en buitenland klaar voor de toekomst. Haar inspiratie doet ze op tijdens haar bezoeken van Sillicon Valley tot China en zij is daarom de perfecte sparringpartner om je organisatie te doen excelleren in wendbaarheid, leiderschap en innovatie.

Contacteer ons

Wens je meer informatie over ons Project Mentaal Kapitaal?

Contacteer ons