Leiderschap

Better Minds at Work rolt een leiderschapstraject uit waarin veerkracht en energie centraal staan. Leidinggevenden leren tijdens dit traject hoe zij zichzelf en hun team dynamisch, wendbaar en energiek kunnen maken en houden. Aan de hand van specifieke uitdagingen in jullie organisatie stellen we een traject op maat samen.

Onze leiderschapstrajecten worden verzorgd door

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende posities bij de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Zij maakt deel uit van de Commissie Beroepsziekten 21ste eeuw van het Ministerie van Sociale Zaken en Volksgezondheid. Elke is partner bij Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal – Versterk je mentale veerkracht en vermijd burn-out en Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes.
Erik Franck is psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Hij is deeltijds Professor aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen waar hij peoplemanagement doceert aan artsen en verpleegkundigen. Sinds 2003 werkt hij als klinisch psycholoog, met specialisaties in burn-out en slaapproblemen. Vanuit Better Minds At work geeft hij trainingen, coaching, en workshops in organisaties in binnen- en buitenland rond thema’s als professioneel welbevinden, burn-out, kwaliteit van slaap, veerkrachtige communicatie en (coachend) leiderschap.
Catherine behaalde een licentie Bestuurskunde en een pedagogisch diploma. Na jarenlange ervaring in de financiële wereld, doceert ze nu in volwassenenonderwijs en aan de AP-Hogeschool. Binnen Better Minds at Work adviseert en inspireert ze medewerkers en leidinggevenden om daadkrachtig het zelfvertrouwen te herwinnen en de innerlijke passie te tonen. Catherine begeleidt in stresssituaties leidinggevenden en medewerkers, en probeert communicatie tussen beide groepen te optimaliseren en zo het werkwelzijn van de verschillende stakeholders als einddoel te stellen.
Tom Dijckmans is arbeids- en organisatie psycholoog. Tom is al meer dan 20 jaar actief in het HR-werkveld, met klemtoon op het domein van Opleiding & Ontwikkeling. Toms doel als psycholoog: mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Onze klanten houden van zijn praktische en no-nonsense aanpak, die gestoeld is op een sterke theoretische bagage. Tom is daarnaast als docent verbonden aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen waar hij HRM en Arbeidspsychologie doceert.
Caroline Decraecker is psychologe en bouwde ervaring op in de rekruteringswereld, HR management en Opleiding & Ontwikkeling in een internationale omgeving. Haar passie ligt in de ontwikkeling en coaching van leidinggevenden, met een sterke link naar hoe ook de organisatie mee kan groeien om elkaar blijvend te versterken. Caroline staat gekend voor haar spontaniteit, toegankelijkheid en nuchtere kijk op de dingen.
Monika De Crem heeft een master in de rechten en specialiseerde zich nadien in coaching (master NLP, trainer Insights Discovery en Professional Certified Coach). Monika stimuleert mentale veerkracht en een evenwichtige energiebalans en maakt zo ruimte voor nieuwe ideeën, frisse benaderingen en doelstellingen. Binnen Better Minds at Work richt ze zich zowel op coaching als workshops.
Miet Leijssen is arbeidssociologe en past een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in haar coaching, trainingen en workshops. Ze heeft een ruime ervaring in HR-management in zowel kleine als grote ondernemingen. Ze is gepassioneerd door ons vermogen om veerkracht en focus te versterken en inspireert hierover in haar workshops. Ze is daarnaast gecertificeerd Insights Discovery trainer en creëert hiermee boeiende teamdynamieken.
Ann zet als ontwikkelingsgerichte coach in op duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Zij begeleidt individuen, leidinggevenden en organisaties om te handelen vanuit kracht, zodat ze tot veel meer in staat zijn dan wat ze zelf denken en waarin ze geloven. Ann heeft het talent om mensen echt te laten groeien. Ze heeft bovendien een zeer ruime businesservaring aan beide kanten van de HR tafel, en dat maakt Ann een uitzonderlijke coach & HR experte. Ann staat bekend voor haar mensgerichte aanpak in een sfeer van onderling vertrouwen. Discretie, doortastendheid en pro-activiteit liggen aan de basis van haar succes. Rechtdoorzee, positief, ondersteunend & gepassioneerd begeleidt zij veranderingen op en naast de werkvloer.
William Strobbe is bijna 30 jaar professioneel actief in het vak van training en opleiding. Hij heeft een sociaal-culturele en bedrijfskundige achtergrond. Hij haalt zijn inspiratie uit de moderne literatuur over persoonlijke- en leiderschaps-ontwikkeling en organisatie dynamica. Tegenwoordig is William vooral actief in organisaties met vraagstukken over leren veranderen alsook leiderschap. Hij heeft een breed internationale ervaring en haalt zijn energie uit het ontwikkelen en uitvoeren van (inter)nationale management development trajecten. Hij houdt van verdieping, dynamiek, en creatief denken om duurzame beweging op gang te brengen in het werken met groepen en personen.
Katelijne Van Tichelen is reeds meer dan 20 jaar actief als coach, facilitator en consultant. Haar specialisaties zijn leiderschap en teamcoaching. Zij werkt o.a. met management en directie teams naar een gezonde cultuur. Als systeemcoach en geaccrediteerd Insights facilitator weet zij mensen en organisaties te raken en in beweging te krijgen. De juiste actie, op de juiste wijze, op het juiste moment is haar insteek. Analytische diepgang, no nonsense en een warme menselijke aanpak zijn haar troeven. Samen met haar coachees streeft Katelijne naar een optimale energetische balans en realistische resultaten.

In beeld

Contacteer ons

Wens je meer informatie over ons leiderschaptraject?

Contacteer ons