Keynotes & Workshops

We bieden een scala van keynotes en workshops aan die 1u tot een hele dag kunnen duren. Op jouw vraag maken wij een workshop op maat, en dit voor alle mogelijke functies in je bedrijf. Wil je (alle) medewerkers inspireren en motiveren om aan de slag te gaan? Dan is een keynote het beste startschot! Wil je leidinggevenden sensibiliseren over burn-out of je medewerkers praktische tools aanreiken om mentaal weerbaarder te zijn? Wij ontwikkelen een workshop die praktisch en effectief is.

De meeste van onze workshops kunnen we transformeren in een keynote voor een groter publiek.

Keynotes

Workshops

Onze Keynotes & Workshops worden verzorgd door

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende posities bij de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Zij maakt deel uit van de Commissie Beroepsziekten 21ste eeuw van het Ministerie van Sociale Zaken en Volksgezondheid. Elke is partner bij Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal – Versterk je mentale veerkracht en vermijd burn-out en Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes.
Pia Buysse is founding partner bij Better Minds at Work. Tijdens haar Masterstudies in Arbeids- en organisatiepsychologie aan de San Francisco State University beleefde ze reeds van dichtbij de positieve vibe van internet start-ups en de mogelijkheden daarvan op het menselijk kapitaal. Terug in België specialiseerde ze zich gedurende 15 jaar in HR processen in zowel kleine bedrijven als multinationals. Vandaag staat Pia aan het hoofd van de consultancy tak van Better Minds at Work en maakt ze organisaties in binnen – en buitenland klaar voor de toekomst. Haar inspiratie doet ze op tijdens haar bezoeken van Sillicon Valley tot China en zij is daarom de perfecte sparringpartner om je organisatie te doen excelleren in wendbaarheid, leiderschap en innovatie.
Paul Van Den Bosch is Master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KU Leuven 1978). Hij werkt(e) in zijn 25-jarige coachcarrière met topatleten als Eric Geboers, Georges Jobé, Marc Herremans, Luc Van Lierde, Sven Nys, de renners van het wielerteam van LOTTO Soudal en vele anderen. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese titels en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines. Paul Van Den Bosch schreef 16 (sport)boeken, waarvan een aantal vertaald werden in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het trainings- en begeleidingscentrum Energy lab op. Tijdens zijn speeches en coaching gaat Paul vanuit zijn uitgebreide ervaring in de topsport in op de noodzakelijke skills om veerkracht te versterken.
Pascale Naessens is vooral bekend van haar inspirerende kookboeken en is intussen het boegbeeld geworden van pure en gezonde voeding. De boeken van Pascale hebben werkelijk een beweging op gang gebracht: mensen genieten weer in alle vrijheid van eten, terwijl ze er gezonder en slanker bij worden. Voor Better Minds at Work geeft Pascale boeiende lezingen over gezonde voeding en prikkelt ze om gezonde voeding te introduceren in je bedrijf.
Dominique Monami was in de jaren 90 the leading lady in de tennis wereld. Ze was de eerste Belgische vrouw in de wereld Top 10 en ze behaalde met Els Callens een bronzen medaille op de Olympische Spelen van Sydney in 2000. Ze staat bekend voor haar positieve attitude, ijzersterk karakter en gedrevenheid. Dominique is al meer dan 14 jaren mental coach in de bedrijfs- en sportwereld. Ze is erop gebrand om concrete tips en tricks te delen die je meteen kan implementeren in je professioneel- en privéleven.
Erik Franck is psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Hij is deeltijds Professor aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen waar hij peoplemanagement doceert aan artsen en verpleegkundigen. Sinds 2003 werkt hij als klinisch psycholoog, met specialisaties in burn-out en slaapproblemen. Vanuit Better Minds At work geeft hij trainingen, coaching, en workshops in organisaties in binnen- en buitenland rond thema’s als professioneel welbevinden, burn-out, kwaliteit van slaap, veerkrachtige communicatie en (coachend) leiderschap.
Florence Pérès werkte mee aan de ontwikkeling en de groei van het internet in België en bleef 20 jaar lang actief in de digitale wereld. In een parallel parcours deed ze studies voor gezondheidsconsulent, mindfulness trainer en stress- en burn-out coach. De focus van haar lezingen is het leren omgaan met stress en het opbouwen van veerkracht. Haar expertise in technologie en digitale media vind je terug in de door haar ontwikkelde programma’s voor sensibilisering van technostress en voor digitale detox. Ze is auteur van het boek Digital Detox (Lannoo, 2017)
Ann De Bisschop werkt al meer dan 25 jaar in de mediasector waarvan de laatste 16 jaar bij MEDIALAAN eerst als commercieel directeur en later als directeur Radio. Anderen ervaren haar als zeer empathisch, authentiek en zorgend, dit alles in combinatie met resultaatgericht denken. Ze hecht veel belang aan luisteren en het uitwerken van een plan op maat. Ze houdt daarbij rekening met alle stakeholders. Ze voert haar job met passie uit, zowel bij MEDIALAAN alsook bij Better Minds at Work als Corporate Wellbeing Consultant. Ze inspireert anderen met haar aanpak en haar verhaal. Ze is auteur van het boek ‘Aftellen naar maandag – Hoe slim werken je gelukkiger maakt’.
Miet Leijssen is arbeidssociologe en past een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in haar coaching, trainingen en workshops. Ze heeft een ruime ervaring in HR-management in zowel kleine als grote ondernemingen. Ze is gepassioneerd door ons vermogen om veerkracht en focus te versterken en inspireert hierover in haar workshops. Ze is daarnaast gecertificeerd Insights Discovery trainer en creëert hiermee boeiende teamdynamieken.
Caroline Decraecker is psychologe en bouwde ervaring op in de rekruteringswereld, HR management en Opleiding & Ontwikkeling in een internationale omgeving. Haar passie ligt in de ontwikkeling en coaching van leidinggevenden, met een sterke link naar hoe ook de organisatie mee kan groeien om elkaar blijvend te versterken. Caroline staat gekend voor haar spontaniteit, toegankelijkheid en nuchtere kijk op de dingen.
Tony Crabbe is bedrijfspsycholoog en werkt als consultant voor onder meer Microsoft en Disney. Hij is verbonden aan de Universiteit van Londen en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Spanje. Hij schreef de internationale bestseller Nooit meer te druk. Tony weet zijn publiek te inspireren om met meer focus aan de slag te gaan!
Virginie Dua volgde haar opleiding Communicatiebeheer in Antwerpen en Madrid. Bij Duvel Moortgat bekleedde ze verschillende management posities. Binnen Better Minds at Work ontwikkelde Virginie verschillende workshops en staat ze inmiddels bekend als een trainer die enthousiast en empathisch is en telkens praktische handvatten aanreikt.
Chris De Valck is doctor in de gezondheidspsychologie. Chris heeft expertise opgebouwd op het vlak van training en coaching van stressbeheersing en burn-out preventie en herstel. Ze ontwikkelde een teamcoachingstraject, specifiek op het voorkomen van burn-out in teamverband en geeft hierover gastcolleges aan de KULeuven. Chris geeft je telkens een aanpak die gebaseerd is op de recente wetenschappelijke bevindingen aangaande bevlogenheid, veerkracht, stress en werk.
Anja Van Nueten was meer dan 20 jaar verantwoordelijke Interne Communicatie en People Development in een multinational. Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in individuele loopbaan- en burn-out-begeleiding. Voor Better Minds at Work is Anja coach en trainer en adviseert ze bedrijven hoe ze hun interne communicatie kunnen inzetten om van hun medewerkers ambassadeurs te maken en betrokkenheid te genereren. Naast warm-menselijk is Anja ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.
Tom Dijckmans is arbeids- en organisatie psycholoog. Tom is al meer dan 20 jaar actief in het HR-werkveld, met klemtoon op het domein van Opleiding & Ontwikkeling. Toms doel als psycholoog: mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Onze klanten houden van zijn praktische en no-nonsense aanpak, die gestoeld is op een sterke theoretische bagage. Tom is daarnaast als docent verbonden aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen waar hij HRM en Arbeidspsychologie doceert.
Catherine behaalde een licentie Bestuurskunde en een pedagogisch diploma. Na jarenlange ervaring in de financiële wereld, doceert ze nu in volwassenenonderwijs en aan de AP-Hogeschool. Binnen Better Minds at Work adviseert en inspireert ze medewerkers en leidinggevenden om daadkrachtig het zelfvertrouwen te herwinnen en de innerlijke passie te tonen. Catherine begeleidt in stresssituaties leidinggevenden en medewerkers, en probeert communicatie tussen beide groepen te optimaliseren en zo het werkwelzijn van de verschillende stakeholders als einddoel te stellen.
Anneleen De Lille is Master in Counseling (Universiteit Nottingham) en erkend oplossingsgerichte coach. Ze is gespecialiseerd in gewoonteverandering zoals stresshantering, gezonde leefgewoontes, faalangst, perfectionisme en negatieve denkpatronen. Haar passie voor coaching ontdekte ze in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vier jaar studeerde en werkte. In 2017 publiceerde ze haar eerste boek Denk Gezond Dieet Gezond (Lannoo). Naast individuele coaching geeft Anneleen ook workshops, trainingen in oplossingsgericht werken en teamcoaching.
Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Binnen Better Minds at Work staat hij in voor diverse coachopleidingen en workshops en ondersteunt hij medewerkers met stress en burn-outklachten. Hij is daarnaast docent aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) en traint leidinggevenden en teams in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.
Nele Lenaers is arts van opleiding (KULeuven). Na een aantal jaren huisartspraktijk schoolde zij zich om tot bedrijfsarts. In die functie is zij nog steeds actief en ontmoet zij regelmatig werknemers met stressgerelateerde klachten. Zij is dan ook goed geplaatst om werkgerelateerde factoren correct in te schatten en daarin advies te verlenen. Door haar medische achtergrond kan zij ook lichamelijke klachten correct inschatten en hiervoor doorverwijzen. Vanuit haar interesse voor de stress en burn-outproblematiek en haar behoefte om mensen diepgaander en langduriger te kunnen begeleiden, volgde zij een opleiding tot coach en burn-out coach.
Monika De Crem heeft een master in de rechten en specialiseerde zich nadien in coaching (master NLP, trainer Insights Discovery en Professional Certified Coach). Monika stimuleert mentale veerkracht en een evenwichtige energiebalans en maakt zo ruimte voor nieuwe ideeën, frisse benaderingen en doelstellingen. Binnen Better Minds at Work richt ze zich zowel op coaching als workshops.
Elke Smeets is doctor in de psychologie en combineert haar academisch werk aan de Universiteit van Maastricht met coaching en therapie in de praktijk. Elke is een van de internationale experts rondom zelfcompassie en gaat vanuit de positieve psychologie telkens op zoek naar hoe veerkracht te versterken. Elke is bij de eerste lichting gecertificeerde mindful-self-compassion trainers in de wereld en ze verzorgt trainingen en masterclasses in binnen- en buitenland. Ze publiceerde in 2017 het boek Geluk en Optimisme (Uitgeverij Nieuwezijds).
Els Schepens is psychotherapeut en organisatiecoach. Binnen Better Minds at Work staat ze in voor diverse coachopleidingen, geeft ze workshops en is ze zelf coach. Bovendien coacht ze aan de University Colleges Leuven- Limburg (UCLL) leidinggevenden rond weerbaarheid voor stress en werkdruk. De rode draad doorheen Els’ activiteiten is passie voor groei van mensen.
Muriel Velu behaalde een diploma in business management en pedagogische wetenschappen. Ze bouwde jarenlange ervaring op in het familiebedrijf door de ontwikkeling van bedrijfs- en HR processen. Daarnaast schoolde ze zich bij tot professioneel coach. Haar passies zijn mensen motiveren en laten groeien, communicatieve vaardigheden bevorderen en veranderprocessen begeleiden. Binnen Better Minds at Work geeft ze hierrond workshops en coaching in het Nederlands, Frans en Engels. Als trainer/coach zijn haar troeven: praktisch, efficiënt en oplossingsgericht. Spontaniteit, enthousiasme en optimisme zijn enkele woorden die haar persoonlijk typeren.
Werner De Vree vervulde verschillende leidinggevende managementfuncties in binnen- en buitenland, Met een economisch-financiële achtergrond doet hij al meer dan 25 jaar op gedreven wijze wat écht werkt; puur praktijk, ondersteund door de nodige (management en psychologische) modellen maar no-nonsense, richting blijvende gedragsverandering en impact op de werkvloer. Met een sterke taak- & mensgerichte visie op teamdynamiek en -resultaat ondersteunt hij individu´s, teams en bedrijven naar where the magic happens. Met humor als het even kan...
Marijke Van Moldergem combineert een stevige dosis HR ervaring in multinationals zoals FedEx, TNT en SWIFT met heel wat coach ervaring. Zij is ICF PCC coach, heeft het ACTP coach certificatieprogramma bij TCS gedoceerd en schoolt zich continu bij in binnen- en buitenland. Zij verdeelt haar tijd tussen enerzijds het coachen van leidinggevenden in leiderschapsthema's en anderzijds het ontwikkelen en geven van allerhande leiderschapsprogramma's. Haar echte passie is het vergroten van veerkracht doorheen verandering waar ze ook workshops en lezingen over geeft.
Kris Colpaert is arbeidspsychologe en gecertificeerd coach. Ze is al meer dan twintig jaar actief in de bedrijfswereld, binnen Human Resources. Als coach werkt ze rond persoonlijke ontwikkeling, stress en burn-out en loopbaan begeleiding. Als consultant werkt ze in bedrijven vooral op de uitbouw van een positief HR beleid, waarbij het welzijn van elke medewerker centraal staat. Ze geeft lezingen en workshops rond haar boek 'Durf, 8 bouwstenen om uit je comfortzone te stappen'. Onderwerpen zoals het ontwikkelen van je groeimindset, het ontwikkelen van een positieve mindset, op zoek gaan naar je passie en talenten, en je kwetsbaarheid positief inzetten zijn dan ook onderwerpen die ze met passie helpt ontwikkelen. Daarnaast is ze ook docent aan de Universiteit van Gent.
Na haar studies Psychopedagogiek aan de K.U.Leuven vulde Marie Loop haar curriculum aan met opleidingen in de contextuele therapie en veerkracht-coaching. Ze is mee het brein achter MyCoach, een online tool voor het versterken van veerkracht op de werkvloer. Bij haar professionele keuzes staat het verbinden van mensen centraal. Ze behoort tot de gelukkigen die van hun passie hun beroep konden maken en helpt anderen graag hetzelfde te doen.
Aline Bauwens combineert wetenschappelijke inzichten en 15 jaar academische onderzoekservaring vlot met een ruime praktijkervaring gericht op positieve psychologie. Ze is erkend bemiddelaar in sociale zaken, en werkt in bemiddeling oplossingsgericht. Aline is als gastprofessor verbonden aan de Erasmushogeschool in Brussel waar ze conflictoplossing en conflicthantering doceert.
Axelle Golinvaux is bedrijfspsycholoog & gecertifieerd business coach. Haar missie is om bij te dragen tot het mentaal welzijn en mensen in hun kracht te zetten in hun loopbaan. Axelle, die terugkijkt op 20 jaar HR ervaring in de bedrijfswereld, coacht en traint vanuit een positieve aanpak die getuigt van inzicht, scherpzinnigheid, authenticiteit en humor.
Katelijne Van Tichelen is reeds meer dan 20 jaar actief als coach, facilitator en consultant. Haar specialisaties zijn leiderschap en teamcoaching. Zij werkt o.a. met management en directie teams naar een gezonde cultuur. Als systeemcoach en geacrediteerd Insights facilitator weet zij mensen en organisaties te raken en in beweging te krijgen. De juiste actie, op de juiste wijze, op het juiste moment is haar insteek. Analytische diepgang, no nonsense en een warme menselijke aanpak zijn haar troeven. Samen met haar coachees streeft Katelijne naar een optimale energetische balans en realistische resultaten. Bij Better Minds at Work neemt zij ook de rol van operations manager op zich.

In beeld

Contacteer ons

Wens je meer informatie over onze Keynotes & Workshops?

Contacteer ons