Consultancy

Wij geven advies hoe veerkracht en empowerment in te bedden in je HR processen. Immers, wanneer wij niet meer regelmatig aanwezig zijn op jullie werkvloer, moet het gedachtegoed van een veerkrachtig brein blijven verder bestaan. Wij gaan met je na hoe een duurzaam effect te bewerkstelligen. We kunnen samen een beleid uitwerken rond preventie van en re-integratie na burn-out, alsook een volledig welzijnsbeleid voor je bedrijf uitstippelen gebaseerd op wat én de medewerkers én het management belangrijk vinden.

Contactpersoon voor Consultancy

Pia Buysse en Ann De Bisschop behartigen samen met verschillende teamleden de consultancy.

Pia Buysse is founding partner bij Better Minds at Work. Tijdens haar Masterstudies in Arbeids- en organisatiepsychologie aan de San Francisco State University beleefde ze reeds van dichtbij de positieve vibe van internet start-ups en de mogelijkheden daarvan op het menselijk kapitaal. Terug in België specialiseerde ze zich gedurende 15 jaar in HR processen in zowel kleine bedrijven als multinationals. Vandaag staat Pia aan het hoofd van de consultancy tak van Better Minds at Work en maakt ze organisaties in binnen – en buitenland klaar voor de toekomst. Haar inspiratie doet ze op tijdens haar bezoeken van Sillicon Valley tot China en zij is daarom de perfecte sparringpartner om je organisatie te doen excelleren in wendbaarheid, leiderschap en innovatie.
Ann De Bisschop werkt al meer dan 25 jaar in de mediasector waarvan de laatste 16 jaar bij MEDIALAAN eerst als commercieel directeur en later als directeur Radio. Anderen ervaren haar als zeer empathisch, authentiek en zorgend, dit alles in combinatie met resultaatgericht denken. Ze hecht veel belang aan luisteren en het uitwerken van een plan op maat. Ze houdt daarbij rekening met alle stakeholders. Ze voert haar job met passie uit, zowel bij MEDIALAAN alsook bij Better Minds at Work als Corporate Wellbeing Consultant. Ze inspireert anderen met haar aanpak en haar verhaal. Ze is auteur van het boek ‘Aftellen naar maandag – Hoe slim werken je gelukkiger maakt’.

Contacteer ons

Wens je meer informatie over onze consultancy?

Contacteer ons