Coaching

Onze coaches staan klaar om medewerkers of teams bij te staan in specifieke vragen rond burn-out, veerkracht en leiderschap. Mogelijkheden: preventieve, curatieve en pitstop coaching en leadership coaching waarbij we telkens de juiste match zoeken voor je medewerkers.

Onze coachings worden verzorgd door

Erik Franck is psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Hij is deeltijds Professor aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen waar hij peoplemanagement doceert aan artsen en verpleegkundigen. Sinds 2003 werkt hij als klinisch psycholoog, met specialisaties in burn-out en slaapproblemen. Vanuit Better Minds At work geeft hij trainingen, coaching, en workshops in organisaties in binnen- en buitenland rond thema’s als professioneel welbevinden, burn-out, kwaliteit van slaap, veerkrachtige communicatie en (coachend) leiderschap.
Els Schepens is psychotherapeut en organisatiecoach. Binnen Better Minds at Work staat ze in voor diverse coachopleidingen, geeft ze workshops en is ze zelf coach. Bovendien coacht ze aan de University Colleges Leuven- Limburg (UCLL) leidinggevenden rond weerbaarheid voor stress en werkdruk. De rode draad doorheen Els’ activiteiten is passie voor groei van mensen.
Miet Leijssen is arbeidssociologe en past een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in haar coaching, trainingen en workshops. Ze heeft een ruime ervaring in HR-management in zowel kleine als grote ondernemingen. Ze is gepassioneerd door ons vermogen om veerkracht en focus te versterken en inspireert hierover in haar workshops. Ze is daarnaast gecertificeerd Insights Discovery trainer en creëert hiermee boeiende teamdynamieken.
Anneleen De Lille is Master in Counseling (Universiteit Nottingham) en erkend oplossingsgerichte coach. Ze is gespecialiseerd in gewoonteverandering zoals stresshantering, gezonde leefgewoontes, faalangst, perfectionisme en negatieve denkpatronen. Haar passie voor coaching ontdekte ze in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vier jaar studeerde en werkte. In 2017 publiceerde ze haar eerste boek Denk Gezond Dieet Gezond (Lannoo). Naast individuele coaching geeft Anneleen ook workshops, trainingen in oplossingsgericht werken en teamcoaching.
Ann zet als ontwikkelingsgerichte coach in op duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Zij begeleidt individuen, leidinggevenden en organisaties om te handelen vanuit kracht, zodat ze tot veel meer in staat zijn dan wat ze zelf denken en waarin ze geloven. Ann heeft het talent om mensen echt te laten groeien. Ze heeft bovendien een zeer ruime businesservaring aan beide kanten van de HR tafel, en dat maakt Ann een uitzonderlijke coach & HR experte. Ann staat bekend voor haar mensgerichte aanpak in een sfeer van onderling vertrouwen. Discretie, doortastendheid en pro-activiteit liggen aan de basis van haar succes. Rechtdoorzee, positief, ondersteunend & gepassioneerd begeleidt zij veranderingen op en naast de werkvloer.
Nele Lenaers is arts van opleiding (KULeuven). Na een aantal jaren huisartspraktijk schoolde zij zich om tot bedrijfsarts. In die functie is zij nog steeds actief en ontmoet zij regelmatig werknemers met stressgerelateerde klachten. Zij is dan ook goed geplaatst om werkgerelateerde factoren correct in te schatten en daarin advies te verlenen. Door haar medische achtergrond kan zij ook lichamelijke klachten correct inschatten en hiervoor doorverwijzen. Vanuit haar interesse voor de stress en burn-outproblematiek en haar behoefte om mensen diepgaander en langduriger te kunnen begeleiden, volgde zij een opleiding tot coach en burn-out coach.
Caroline Decraecker is psychologe en bouwde ervaring op in de rekruteringswereld, HR management en Opleiding & Ontwikkeling in een internationale omgeving. Haar passie ligt in de ontwikkeling en coaching van leidinggevenden, met een sterke link naar hoe ook de organisatie mee kan groeien om elkaar blijvend te versterken. Caroline staat gekend voor haar spontaniteit, toegankelijkheid en nuchtere kijk op de dingen.
Tom Dijckmans is arbeids- en organisatie psycholoog. Tom is al meer dan 20 jaar actief in het HR-werkveld, met klemtoon op het domein van Opleiding & Ontwikkeling. Toms doel als psycholoog: mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Onze klanten houden van zijn praktische en no-nonsense aanpak, die gestoeld is op een sterke theoretische bagage. Tom is daarnaast als docent verbonden aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen waar hij HRM en Arbeidspsychologie doceert.
Chris De Valck is doctor in de gezondheidspsychologie. Chris heeft expertise opgebouwd op het vlak van training en coaching van stressbeheersing en burn-out preventie en herstel. Ze ontwikkelde een teamcoachingstraject, specifiek op het voorkomen van burn-out in teamverband en geeft hierover gastcolleges aan de KULeuven. Chris geeft je telkens een aanpak die gebaseerd is op de recente wetenschappelijke bevindingen aangaande bevlogenheid, veerkracht, stress en werk.
Lesley Jochems bouwde haar carrière uit binnen Human Resources. Zij heeft ervaring in de domeinen werving & selectie en performance management. Voor Better Minds at Work is ze professioneel coach, met een specialisatie in stress management, burn-out en loopbaanbegeleiding. Haar missie is zowel individuen als teams op een professionele, empathische en doeltreffende manier te begeleiden en te ondersteunen bij preventie, detectie en curatie van stress en burn-out klachten.
Anja Van Nueten was meer dan 20 jaar verantwoordelijke Interne Communicatie en People Development in een multinational. Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in individuele loopbaan- en burn-out-begeleiding. Voor Better Minds at Work is Anja coach en trainer en adviseert ze bedrijven hoe ze hun interne communicatie kunnen inzetten om van hun medewerkers ambassadeurs te maken en betrokkenheid te genereren. Naast warm-menselijk is Anja ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.
Annelore Vanderginst is erkend transformatiecoach met een rijke bedrijfservaring. Ze begeleidt individuen en teams in veranderings- en ontwikkelingsprocessen. Haar provocerende en tegelijkertijd co-constructieve aanpak maakt mensen wakker en zet ze in beweging. Dit combineert ze graag met een systemische benaderingswijze via organisatie opstellingen, waarbij onderliggende spanningsvelden zichtbaar worden. Annelore ziet coaching als een tijdelijke ontmoeting tussen haarzelf en de andere(n) waarbij “ont-wikkelen” een proces is van en door mensen.
Michael de Nijs is ondernemer en bekleedde verschillende executive managementfuncties bij bedrijven in de bank- en verzekeringssector. Hij beschikt tevens over uitgebreide bestuurlijke bagage als voorman van zijn landelijke branchevereniging. Vanuit zijn expertise in het bedrijfsleven adviseert hij leidinggevenden bij vraagstukken rondom delegeren, inspirationeel leiderschap, veranderingstrajecten en zelfsturende teams. Executive coaching sessies met Michael kenmerken zich door professionalisme, persoonlijke ontwikeling en tijd voor reflectie.
Luc Haegemans behaalde een licentie rechten aan de universiteit van Leuven (1977) en een master rechten aan de universiteit van Toronto (1979). Luc bekleedde diverse internationale directiefuncties bij de Generale Bank (thans BNP Paribas Fortis), voornamelijk bij Merchant Banking, waar hij van 2005 tot 2009 General Manager HR was. Daarna was hij secretaris-generaal van de bank en lid van het uitvoerend comité. Sinds 2015 is Luc actief als bestuurder van vennootschappen (Brussels Airport Company, Marmo Group NV, microStart cvba, Tweeperenboom cvba) en adviseert hij familiale en sociale ondernemingen. Luc is bestuurder van de Warande vzw. Hij behaalde recent een master in Coaching & Consulting for Change op INSEAD.
Aline Bauwens combineert wetenschappelijke inzichten en 15 jaar academische onderzoekservaring vlot met een ruime praktijkervaring gericht op positieve psychologie. Ze is erkend bemiddelaar in sociale zaken, en werkt in bemiddeling oplossingsgericht. Aline is als gastprofessor verbonden aan de Erasmushogeschool in Brussel waar ze conflictoplossing en conflicthantering doceert.
Axelle Golinvaux is bedrijfspsycholoog & gecertifieerd business coach. Haar missie is om bij te dragen tot het mentaal welzijn en mensen in hun kracht te zetten in hun loopbaan. Axelle, die terugkijkt op 20 jaar HR ervaring in de bedrijfswereld, coacht en traint vanuit een positieve aanpak die getuigt van inzicht, scherpzinnigheid, authenticiteit en humor.
Katelijne Van Tichelen is reeds meer dan 20 jaar actief als coach, facilitator en consultant. Haar specialisaties zijn leiderschap en teamcoaching. Zij werkt o.a. met management en directie teams naar een gezonde cultuur. Als systeemcoach en geacrediteerd Insights facilitator weet zij mensen en organisaties te raken en in beweging te krijgen. De juiste actie, op de juiste wijze, op het juiste moment is haar insteek. Analytische diepgang, no nonsense en een warme menselijke aanpak zijn haar troeven. Samen met haar coachees streeft Katelijne naar een optimale energetische balans en realistische resultaten. Bij Better Minds at Work neemt zij ook de rol van operations manager op zich.

Contacteer ons

Wens je meer informatie over onze coaching?

Contacteer ons