Analyse Mentaal Kapitaal

Better Minds at Work biedt een psychosociale stress risicoanalyse aan. De Belgische wetgeving verplicht bedrijven om de psychosociale stress risicofactoren in kaart te brengen. Wij gaan 1 (cruciale) stap verder: naast de stressoren, meten wij ook wat je medewerkers energie geeft. Deze analyse gebeurt telkens op maat van afdeling, team en/of functie. We creëren vervolgens een heldere rapportage en actieplan.

Download brochure

Contactpersoon voor Analyse Mentaal Kapitaal

Pia Buysse behartigt samen met verschillende teamleden de Analyse Mentaal Kapitaal.

Pia Buysse is founding partner bij Better Minds at Work. Tijdens haar Masterstudies in Arbeids- en organisatiepsychologie aan de San Francisco State University beleefde ze reeds van dichtbij de positieve vibe van internet start-ups en de mogelijkheden daarvan op het menselijk kapitaal. Terug in België specialiseerde ze zich gedurende 15 jaar in HR processen in zowel kleine bedrijven als multinationals. Vandaag staat Pia aan het hoofd van de consultancy tak van Better Minds at Work en maakt ze organisaties in binnen – en buitenland klaar voor de toekomst. Haar inspiratie doet ze op tijdens haar bezoeken van Sillicon Valley tot China en zij is daarom de perfecte sparringpartner om je organisatie te doen excelleren in wendbaarheid, leiderschap en innovatie.

Contacteer ons

Better Minds at Work is een door de Vlaamse Overheid erkend dienstverlener en biedt advies aan via de KMO-portefeuille.

Ondernemers, zelfstandigen en kmo's kunnen van deze subsidiemaatregel gebruik maken om de financiële kost van advies te verkleinen.

KMO Portefeuille

Contacteer ons