Analyse Mentaal Kapitaal

Better Minds at Work biedt een psychosociale stress risicoanalyse aan. De Belgische wetgeving verplicht bedrijven om de psychosociale stress risicofactoren in kaart te brengen. Wij gaan 1 (cruciale) stap verder: naast de stressoren, meten wij ook wat je medewerkers energie geeft. Deze analyse gebeurt telkens op maat van afdeling, team en/of functie. We creëren vervolgens een heldere rapportage en actieplan.

Meer info

Consultancy

Wij geven advies hoe veerkracht en empowerment in te bedden in je HR processen. Immers, wanneer wij niet meer regelmatig aanwezig zijn op jullie werkvloer, moet het gedachtegoed van een veerkrachtig brein blijven verder bestaan. Wij gaan met je na hoe een duurzaam effect te bewerkstelligen. Ook kunnen we samen een beleid uitwerken rond preventie en re-integratie van burn-out, handelingswijze na een arbeidsongeval, crisismanagement, etc...

Meer info

Keynotes & Workshops

We bieden een scala van keynotes en workshops aan die 1u tot een hele dag kunnen duren. Op jouw vraag maken wij een workshop op maat, en dit voor alle mogelijke functies in je bedrijf. Wil je (alle) medewerkers inspireren en motiveren om aan de slag te gaan? Dan is een keynote het beste startschot! Wil je leidinggevenden sensibiliseren over burn-out of je medewerkers praktische tools aanreiken om mentaal weerbaarder te zijn? Wij ontwikkelen een workshop die praktisch en effectief is.

Meer info

Trainingen

Voor een duurzame gedragsverandering, zijn onze trainingen aangewezen. We trainen leidinggevenden en medewerkers hoe om te gaan met stress, hoe een veerkrachtige leider te zijn, hoe te communiceren en hoe energie en empowerment in je organisatie te stimuleren.

Meer info

Leiderschapstraject

Better Minds at Work rolt een leiderschapstraject uit waarin veerkracht en energie centraal staan. Leidinggevenden leren tijdens dit traject hoe zij zichzelf en hun team dynamisch, wendbaar en energiek kunnen maken en houden. Aan de hand van specifieke uitdagingen in jullie organisatie stellen we een traject op maat samen.

Meer info

Teambuilding

Wij ontwikkelen samen met je de meest doelgerichte teambuilding dag voor jou en je team. Verschillende experts komen je team prikkelen met een aangepast aanbod van onze workshops. De dag kan worden aangevuld met een creatieve en sportieve activiteit en eindigt met uitdagingen en een actieplan op individueel en teamniveau.

Meer info

Coaching

Onze coaches staan klaar om medewerkers of teams bij te staan in specifieke vragen rond burn-out, veerkracht en leiderschap. Mogelijkheden: preventieve, curatieve en pitstop coaching en leadership coaching waarbij we telkens de juiste match zoeken voor je medewerkers.

Meer info

Project Mentaal Kapitaal

Better Minds at Work rolt een volledig project uit in je bedrijf om veerkracht centraal te plaatsen. In samenspraak ontwikkelen we een online en offline traject waarin we maandelijks een onderwerp aankaarten. Serieuze maar ook ludieke acties worden opgezet en dit telkens op een meetbare manier. Onze campagne sluit naadloos aan bij je HR beleid.

Meer info